Inloggen op Retail POS (X-Series)

Retail POS is de plek waar je je winkel kunt opbouwen en beheren. Je kunt er verkopen, voorraad beheren, gebruikers toevoegen, rapporten genereren en nog veel meer. Leer hoe je kunt inloggen op je Retail-account, zowel op je desktop als via de Retail POS-app op iOS.

Inloggen op Retail POS op desktop

1. Op je computer open je je browser en ga je naar het inlogscherm van Retail POS op https://secure.retail.lightspeed.app/signin.
  2. Voer de URL van je winkel in en klik op Volgende. Log in bij je winkel URL
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in. Inloggen gebruikersnaam en wachtwoord
  4. Klik op Inloggen.

Beheerders die tweefactorauthenticatie (2FA) hebben ingeschakeld, worden gevraagd om een authenticatiecode in te voeren die wordt gegenereerd door de geregistreerde authenticatie-app. Retail inloggen

Inloggen op de Retail POS-app (X-Series)

Voordat je begint met verkopen en inloggen op de Retail POS-app, is het belangrijk om je iOS-apparaat voor te bereiden. Nadat je deze op je apparaat hebt geïnstalleerd, kun je gaan inloggen op de app met de volgende stappen:

1. Open de Retail POS-app.
  2. Voer het adres (URL) van je Retail POS-winkel in en tik op Volgende. iPad aanmelden winkel-URL
  3. Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Inloggen. iPad aanmelden gebruikersnaam en wachtwoord
  4. Selecteer de Kassa die je wilt gebruiken