Aan de slag met Lightspeed Scanner (X-Series)

De Scanner-app verandert je mobiele apparaat in een krachtige mobiele barcodescanner. Tel voorraden en ontvang voorraadbestellingen, rechtstreeks via de camera op je telefoon. Je kunt barcodescanners zoals de Socket mobile en de Zebra mobile-computers naast Lightspeed Scanner gebruiken je voorvoorraadtellingen.

Inloggen op de Lightspeed Scanner (X-Series)-app

Volg onderstaande stappen om in te loggen op de Scanner-app met je Retail POS-accountgegevens:

1. Tik op Inloggen op Lightspeed Retail (X-Series).

Lightspeed scanner with banner to sign in to Lightspeed Retail.

2. Voer de URL van je Retail POS-winkel in en tik op Volgende.

Lightspeed scanner sign in screen.

3. Voer vervolgens je e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in waarmee je normaal inlogt bij je Retail POS-winkel en tik op Inloggen.

Lightspeed Retail sign in page.

1. Tik op Inloggen op Lightspeed Retail (X-Series).

Lightspeed scanner with banner to sign in to Lightspeed Retail.

2. Voer de URL van je Retail POS-winkel in en tik op Volgende.

Lightspeed scanner sign in screen.

3. Voer vervolgens je e-mailadres/gebruikersnaam en wachtwoord in waarmee je normaal inlogt bij je Retail POS-winkel en tik op Inloggen.

Lightspeed Retail sign in page.

Je barcodescanner aansluiten op Lightspeed Scanner

Het gebruik van een barcodescanner naast de Scanner-app kan je voorraadtellingen flexibeler en efficiënter maken. De mobiele scanners uit de de Socket-serie en de mobiele computers van Zebra zijn compatibel met de Scanner-app, waardoor je het proces van voorraadtellingen kunt versnellen.

Download de Scanner-app rechtstreeks op je Zebra-apparaat voor de mobiele computers van Zebra. Met hun ingebouwde scanner stel je de Scanner-app in door de instructies op het scherm te volgen en je bent in een mum van tijd klaar om je voorraad te scannen. Je mobiele computer van Zebra moet Android versie 8.0 of hoger ondersteunen om te kunnen functioneren.

Zo sluit je de socket-barcodescanner aan op de Scanner-app:

1. Ga op je smartphone of iPad naar Instellingen > Bluetooth > Aan.
  2. Open de Scanner-app op je apparaat.
  3. Tik op de naam linksboven in de app, waardoor je op de Accountpagina komt.
  4. Tik op Aan naast Bluetooth-scannen inschakelen.
  5. Tik op Een Socket Scanner koppelen.
  6. Er verschijnt een pop-up waarin je toestemming moet geven om Scanner Bluetooth te laten gebruiken. Tik op Toestaan.
  7. Volg de instructies van de installatiewizard om je barcodescanner aan de app te koppelen.

Zodra de barcodescanner gekoppeld is, verschijnt er een melding waarin staat dat je barcodescanner verbonden is. Je bent nu helemaal klaar om je barcodescanner te gebruiken via de Lightspeed Scanner-app!