Hoe handel ik een click-and-collect-bestelling af?

Doel

Een click-and-collect-bestelling afronden in Retail POS met behulp van je e-Commerce-integratie en de "Als verpakt markeren"-functie op de Afhandelingen-pagina.

Configuratie

• Retail POS (X-Series) voor Mac of pc
  • Integratie met BigCommerce, Shopify of WooCommerce

Stappen

1. Navigeer naar Verkopen > Afhandelingen.
  2. Zoek de bestelling die gemarkeerd moet worden als afgehandeld.
  3. Klik erop om de bestelling uit te vouwen.
  4. Klik op Als verpakt markeren.

Opmerking

Als je een click-and-collect-bestelling markeert als "Verpakt", wordt de status van de bestelling bijgewerkt naar "Awaiting Pickup" (In afwachting van afhaling) op BigCommerce. Het is belangrijk om te weten dat de status niet wordt bijgewerkt voor bestellingen op Shopify of WooCommerce.

Als de bestelling is opgehaald en gemarkeerd als "Picked up" (Afgehaald), krijgt deze in Retail POS de status "Afhalen voltooid". Shopify toont de status "Fulfilled" (Afgehandeld), terwijl BigCommerce en WooCommerce de status "Completed" (Voltooid) tonen.

Aanvullende informatie

Wat is afhandeling in Retail POS (X-Series)?
Afhandeling van online bestellingen in Retail POS (X-Series)
Afhandeling van bestellingen in de winkel in Retail POS (X-Series)