Ondersteunt Retail POS (X-Series) het printen van sieradenlabels?

Vraag

Kan ik vanuit Retail POS sieradenlabels printen voor mijn producten?

Configuratie

• Retail POS voor desktop

Antwoord

Ja, met Retail POS kun je sieradenlabels (30373, 7/8" x 15/16") printen voor producten met de Dymo 450 Turbo of Dymo 550 / 550 Turbo labelprinters. Volg de onderstaande stappen:

1. Navigeer naar Catalogus > Producten
  2. Zoek het product waarop je het sieradenlabel wilt printen en gebruik indien nodig de filters
  3. Klik op het product om uit te vouwen
  4. Klik op Labels printen
  5. Voer in het veld Hoeveelheid het aantal benodigde labels in
  6. Klik op Volgende
  7. Selecteer Sieradenlabel in het vervolgkeuzemenu Labeltype
  8. Configureer de Barcode, Primaire Sku Code, Naam en Standaard verkoopprijs naar wens
  9. Klik op Printen
  10. Controleer of de printinstellingen van het systeem juist zijn en klik op Afdrukken
  11. Klik op Klaar

Aanvullende informatie

Barcodelabels printen vanuit je catalogus

Aanbevolen hardware- en computerspecificaties voor Retail POS (X-Series)

Welke Dymo-labelformaten/codes kunnen worden gebruikt met Retail POS (X-Series)?