Wordt het bedrag geretourneerd naar de klant bij een geannuleerde verkoop?

Vraag

Wordt bij het annuleren van een verkoop het bedrag geretourneerd naar de betaalmethode van de klant?

Configuratie

• Retail POS voor iPad
  • Retail POS voor Mac of pc

Antwoord

Nee, als je een verkoop annuleert in Retail POS, wordt de verkochte voorraad teruggezet in de voorraad en worden alle betalingen voor de verkoop geannuleerd.

Er worden geen bedragen geretourneerd naar de betaalmethode van de klant, tenzij een retour apart wordt verwerkt voor de annulering.

Aanvullende informatie

Als je een niet-geïntegreerde betaalterminal gebruikt, moet je ervoor zorgen dat de terminal in de retourmodus staat. Als je niet zeker weet hoe je dit moet doen, raadpleeg dan de handleiding van de terminal of neem contact op met je betalingsaanbieder.

Een verkoop retourneren in Retail POS (X-Series)