Loyalty inschakelen

Ondernemers met het Geavanceerd-abonnement of ondernemers die de Loyalty-module hebben gekocht, zullen om te beginnen de optie om Loyalty in te schakelen zien staan.

Volg deze stappen om de Loyalty-functie voor je winkel in te schakelen:

1. Navigeer naar Configuratie > Loyalty in het menu.
  2. Selecteer Loyalty inschakelen om Loyalty in te schakelen.

3. Dit brengt je naar de Loyalty-pagina, waar je het Loyalty-bedrag per percentage kunt instellen.default_loyalty_percentage.png
  4. Vink vervolgens het vakje aan om een bonusbedrag voor aanmelding in te stellen. signup_bonus_enabled.png
  5. Je kunt ook het vakje aanvinken om een welkomstmail te maken en te versturen naar nieuwe klanten. send_welcome_email.png
  6. Klik op de link linksonder op de pagina om Loyalty uit te schakelen.

Als je meer informatie wilt over de Loyalty-functie van Retail POS, bekijk dan de artikelen over Loyalty in het Helpcentrum.