De iOS-apps voor Retail POS (X-Series) bijwerken

De apps bijwerken

Blijf up-to-date met he Lightspeed Retail POS-apps en profiteer van nieuwe functies, zorg voor een goede compatibiliteit en verbeter de algemene prestaties.

1. Selecteer de app die je wilt bijwerken:
  2. Scrol op de pagina van de app naar de sectie Wat is er nieuw?
  3. Bekijk de versiegeschiedenis voor de nieuwste versie [nummer].iOS app store-pagina Lightspeed Retail POS (X)

De Retail POS-appversie bepalen

Je weet alleen of je de nieuwste updates hebt als je weet welke appversie je momenteel gebruikt. Zo hof je geen nieuwe functies of verbeteringen te missen.

1. Open de Retail POS-app op je iPad.
  2. Tik op het pictogram Menu () linksboven in het scherm.
  3. Tik op het groene pictogram Online bovenaan in de menubalk. Online-knop gemarkeerd in het menu
  4. Bekijk het versienummer onder in het statusvenster dat verschijnt. Retail POS (X)-appversie vermeld in statusvenster

Wat nu?

Je iPad instellen

Start het configuratieproces voor je nieuwe iPad, inclusief de instellingen, wifiverbinding en de installatie van de Retail POS-app.

Meer informatie

Je iPad voorbereiden voor Retail POS

Ontdek hoe je je iPad kunt configureren met de optimale instellingen voor een probleemloze Retail POS-ervaring.