Hoi, hoe kunnen we je helpen?

Neem contact op met Retail-support

Antwoorden vinden in het Helpcentrum

Het artikel dat je nu leest, bevindt zich in het Helpcentrum voor Lightspeed Retail (X-series). Dit is het kenniscentrum voor alles wat met Retail POS te maken heeft. Je kunt hier zoeken naar specifieke artikelen, door onderwerpen bladeren en meer te weten komen over nieuwe functies.

Raadpleeg ons artikel Het Helpcentrum voor Lightspeed Retail (X-Series) gebruiken voor informatie over hoe je het Helpcentrum optimaal gebruikt.

Contact-Support-X-Series-Help-Center-Contact-Us.png

Als je vraag iets ingewikkelder is en je het antwoord niet kunt vinden in het Helpcentrum, dan staat ons Retail Support-team klaar om je te helpen. Gebruik de onderstaande kanalen om contact met ons op te nemen.

Chatten met Retail Support

Start rechtstreeks vanuit het Helpcentrum een chat met een van onze Support-medewerkers door op Neem contact met ons op bovenaan het scherm te klikken.

Je kunt ook een chat starten vanuit je Lightspeed Retail-account. Klik hiervoor simpelweg op de knop Help bovenaan je Retail POS-winkel in je webbrowser, of tik op Menu > Help vanaf je iPad en gebruik het veld Zelf een antwoord vinden om direct naar antwoorden te zoeken.

Lightspeed-Retail-POS-X-Series-Click-Help-In-App.png

Kun je niet vinden wat je nodig hebt? Neem dan contact op met het supportteam door Stuur ons een bericht  te selecteren en ons te vertellen waar je hulp bij nodig hebt.

Chaturen per taal

Engels
Elke dag
GMT-5: 24/7
GMT-8: 24/7
GMT+1: 24/7
Frans
Maandag - vrijdag
GMT-5: 9.00 - 17.00 uur
GMT-8: 6.00 - 14.00 uur
GMT+1: 15.00 - 23.00 uur
Nederlands
Maandag - vrijdag
GMT-5: 3.00 - 11.00 uur
GMT-8: 0.00 - 8.00 uur
GMT+1: 9.00 - 17:00 uur

Hulp via de telefoon

  • Beschikbaar voor Pro, Basis, Standaard, Geavanceerd en Enterprise
  • Beschikbaar voor Plus

Voor dringende problemen waardoor je niet kunt verkopen, kun je onze Support-teams bellen via onderstaande nummers, afhankelijk van je locatie:

  • Internationaal +1 844 814-5410
  • Australië 1800 983-639
  • Canada +1 844 814-5410
  • Verenigde Staten +1 844 814-5410
  • Nieuw Zeeland 0800 836 347 
  • Verenigd Koninkrijk 0800 133 7857

Telefonische support is gratis beschikbaar voor alle winkeliers die één van de volgende abonnementen hebben: Pro, Basis, Standaard, Geavanceerd Enterprise en Plus.

 


 

Als je een privacyverzoek wilt indienen, vul dan het online formulier in dat gelinkt staat in ons Privacybeleid.

Was dit artikel nuttig?