Hoe kan ik de verzend- en transportkosten verantwoorden bij het bestellen van voorraad?

Configuratie

• Retail POS voor Mac of pc

Antwoord

Als onderdeel van de kostprijs

• Je kunt ervoor kiezen om je verzend- en transportkosten in de kostprijs van je producten te verwerken.

Als afzonderlijk product

• Je kunt ervoor kiezen om in je winkel een product "Verzending" te maken zonder btw en waarbij het bijhouden van de voorraad is uitgeschakeld. Voeg dit product toe aan elke voorraadbestelling en voer de waarde ervan in als het bedrag dat aan verzendkosten wordt betaald wanneer je de bestelling ontvangt.