eCom (E-Series) configureren met Retail POS (X-Series)

• Beschikbaar voor Pro, Standard, Advanced en Enterprise
  • Beschikbaar voor Core en Plus

Lightspeed eCom (E-Series), dat hiervoor Ecwid heette, integreert met Retail POS (X-Series) om je te helpen een eigen website op te zetten. Het eCom (E-Series) Business Plan is inbegrepen in alle Standaard- en Geavanceerd-abonnementen van Retail POS, zodat je eenvoudiger online kunt beginnen te verkopen:

• Maak binnen een paar minuten gratis een professionele website
  • Synchroniseer je Retail POS (X-Series)-productcatalogus, -klanten en -instellingen direct
  • Laat je bedrijf groeien door op sociale media en marktplaatsen te verkopen
  • Verkoop abonnementen cadeaubonnen en services
  • Krijg je eigen mobiele app

Retail POS + eCom (E-Series)-functies

De functies kunnen in de loop van de tijd veranderen en de beschikbaarheid verschilt per regio. Praat met je accountmanager voor meer informatie.

• Functie
    Producten 70.000
    Categorieën 10.000
    Je winkel aan willekeurige websites toevoegen
    Volledig aanpasbare winkel
    Gratis website
    Gratis SSL-certificaat inbegrepen
    App voor beheer van Android- en iOS-stores
    Meertalige catalogus
    Accounts voor medewerkers
    Betaaltoeslagen
    Verwerkingskosten
    Prijsoptie Betaal wat je wilt
    Video in een productgalerij
    Productlinten
    Ondertitels van producten
    Herhalingsbestellingen
    Terugkerende abonnementen
    Een geschatte levertijd aangeven op een productpagina
    Cadeaubonnen*

*Momenteel kunnen cadeaubonnen alleen online worden verzilverd. Cadeaubonnen worden niet gesynchroniseerd tussen Retail POS (X-Series) en eCom (E-Series). Bestellingen die zijn betaald met cadeaubonnen in eCom (E-Series) worden als onbetaald gesynchroniseerd naar Retail POS (X-Series).

• Functie
    Voeg je winkel toe aan Wordpress, Wix, Joomla, Weebly enz.
    Facebook-winkel
    Instagram Shopping
    Marketplaces (Amazon, Ebay, Walmart)
    ShopApp®**

**ShopApp kan afzonderlijk worden aangeschaft.

• Functie
    Onbeperkte opslag, bandbreedte en klanten
    Productopties
    Meer dan 70 betaalmethoden
    Realtime verzendkosten
    Aangepaste verzendkosten
    Productspecifieke verzendkosten
    Bestellingen afhalen
    Handmatige en geautomatiseerde belastingen
    Producten importeren
    Winkelgegevens exporteren
    Opslag van digitale productbestanden 25 GB per bestand
    Voorbestellingen
    Bestellingen aanmaken en bewerken
    Kortingen voor klantengroepen
    Productvariaties
    Productfilters
    Volledig aanpasbare facturen
    Aangepaste bestelstatussen
    Contante betalingen offline
    Fooien
  • Functie
    Aangepast domein aanschaffen
    Geautomatiseerde marketing-e-mails
    Nieuwsbrieven met Mailchimp
    Automatische Google Shopping-advertenties
    Advertenties op TikTok
    Sales- en actietarieven
    Prijzen met bulkkorting
    Automatische kortingen
    Kortingscoupons
    Automatische sitemap voor Instant Site
    Geavanceerde SEO-tools
    Functies voor affiliates
    Achtergelaten winkelwagens
  • Functie
    Aangepast winkelontwerp
    Javascript-API
    Ecwid REST-API
    Toegang tot de Appmarkt
    Aangepast domein
    Toegang tot sjablonen voor e-mailmeldingen
    Aangepaste velden voor afrekenen
  • Functie
    Google Ads volgen
    Facebook Pixel
    TikTok Pixel
    Snap pixel
    Pinterest Tag
    Google Analytics-rapporten
    Bestellingen volgen
    Aangepaste volgcode
    eCom-statistieken en -rapporten

Hoe eCom (E-Series) wordt gefactureerd

Standaard- en Geavanceerd-abonnementen

Voor winkeliers met een Standaard of Geavanceerd abonnement is het eCom (E-Series) Business Plan inbegrepen bij je Retail POS-abonnement en hoef je niets bij te betalen.

Pro- en Enterprise-abonnementen

Voor winkeliers met oudere Pro- en Enterprise-plannen wordt je eCom-abonnement (E-Series) samen met je Retail POS-abonnement gefactureerd in Retail POS. Hierdoor kun je voor beide abonnementen met één creditcard betalen.

Raadpleeg Abonnementen op apps van derden beheren in Retail POS (X-Series) voor meer informatie over het beheren van je eCom-abonnement in Retail POS, inclusief opzeggen, upgrades/downgrades van abonnementen en heractivering.

Support voor de eCom (E-Series)-integratie

Zelfstudie

Blader door het onderdeel eCom (E-Series) van het Retail POS (X-Series)-helpcentrum voor snelle antwoorden:

Over Lightspeed eCom (E-Series)

Bekijk welke eCom-kernfuncties beschikbaar zijn op het tabblad Online in Retail POS en welke geavanceerde functies beschikbaar zijn op het eCom (E-Series)-beheerderspaneel en beheer je webshop effectief.

Aan de slag met eCom (E-Series)

Volg de stappen om je account, voorraad en instellingen voor eCom (E-Series) te configureren en sneller te beginnen met online verkopen.

Webshop aanpassen in eCom (E-Series)

Lees hoe je je webshop en afrekenproces kunt afstemmen op je huisstijl en het vertrouwen van klanten kunt winnen.

Producten beheren in eCom (E-Series)

Na de configuratie kun je producten die aan eCom (E-Series) zijn gekoppeld toevoegen, bewerken en verwijderen om te beheren wat je waar verkoopt.

Bestellingen beheren in eCom (E-Series)

Lees meer over de manier waarop eCom-bestellingen werken met Retail POS, onder meer over hoe je voorraad voor meerdere vestigingen en afhalen in de winkel kunt gebruiken.

Je kunt ook meer te weten komen over Ecwid in de eCommerce-gidsen en Academy-cursussen van Lightspeed voor zelfstudie. De functies van het standalone-product in de educatieve materialen kunnen anders zijn dan die van de eCom-integratie met Retail POS.

Contact opnemen met Support

Wat nu?

Het tabblad Online in Retail POS gebruiken

Kernfuncties van eCom beheren in Retail POS.

Meer informatie

Het eCom-beheerderspaneel gebruiken

Ontdek geavanceerde functies op het eCom-beheerderspaneel.