Een vestiging verwijderen

Doel

Een vestiging van je account verwijderen.

• Retail POS voor Mac of pc

Stappen

Voordat je een vestiging verwijdert, moet je:

• Alle kassa's die aan de vestiging zijn toegewezen verwijderen
  • Gebruikers die zijn toegewezen aan de vestiging opnieuw toewijzen of verwijderen
  • Open of verzonden voorraadbestellingen of voorraadoverdrachten die aan die vestiging zijn toegewezen ontvangen of annuleren
  • Alle open voorraadtellingen die aan die vestiging zijn toegewezen annuleren of voltooien

De vestiging verwijderen:

1. Log in als beheerder
  2. Klik op Configuratie
  3. Klik op Vestigingen en kassa's
  4. Klik op de vestiging die je wilt verwijderen
  5. Klik op Vestiging verwijderen

Zodra de vestiging is verwijderd, werk je je licenties bij in Retail POS om je facturering bij te werken:

1. Klik op Facturering
  2. Klik op Abonnement beheren
  3. Klik op Licenties bewerken
  4. Verlaag het aantal vestigingslicenties
  5. Klik op Volgende
  6. Klik op Licenties bijwerken

Aanvullende informatie

Je volgende factuur wordt bijgewerkt zodra de vestiging is verwijderd.

Je kunt geen vestigingen of kassa's verwijderen als je rekeningen niet zijn betaald.

Zodra een vestiging is verwijderd, heb je nog steeds toegang tot de rapporten. Je hebt echter geen toegang meer tot je kassasluitingen zodra je een vestiging hebt verwijderd.