Het piepsignaal van een Socket Mobile-scanner in- en uitschakelen

Doel

Je kunt het piepsignaal van een Socket Mobile-scanner in- of uitschakelen nadat je een barcode hebt gescand.

Configuratie

• Retail POS voor Mac of pc
  • Retail POS op iPad
  • Socket Mobile-scanner

Stappen

Voor Mac

1. Klik op het Apple-pictogram in de rechterbovenhoek van je Mac-scherm.
  2. Klik op System Preferences (Systeemvoorkeuren).
  3. Klik op Bluetooth.
  4. Klik naast de Socket Mobile-scanner op Disconnect (Verbreek verbinding).
  5. Scan de barcode hieronder om de scanner een piepsignaal af te laten geven na het scannen van een barcode.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.25.37_PM.png
  6. Scan de onderstaande barcode om het piepsignaal na het scannen van een streepjescode uit te schakelen.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.27.13_PM.png
  7. Volg de stappen om je scanner weer met je Mac te verbinden.

Voor pc

1. Open de pagina Instellingen door op het Windows-pictogram en daarna op het tandwiel te klikken. Je kunt in de zoekbalk linksonder ook zoeken naar 'instellingen'.
  2.  Klik in op de pagina "Instellingen" op Apparaten in de lijst met opties.
  3. Klik naast de Socket Mobile-scanner op Disconnect (Verbreek verbinding).
  4. Scan de barcode hieronder om de scanner een piepsignaal af te laten geven na het scannen van een barcode.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.25.37_PM.png
  5. Scan de onderstaande barcode om het piepsignaal na het scannen van een streepjescode uit te schakelen.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.27.13_PM.png
  6. Volg de stappen om je scanner opnieuw met je pc te verbinden.

Op een iPad

1. Tik op je iPad op Settings (Instellingen)
  2. Tik op Bluetooth
  3. Tik naast de Socket Mobile-scanner op Disconnect (Verbreek verbinding).
  4. Scan de barcode hieronder om de scanner een piepsignaal af te laten geven na het scannen van een barcode.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.25.37_PM.png
  5. Scan de onderstaande barcode om het piepsignaal na het scannen van een streepjescode uit te schakelen.Screen_Shot_2019-10-29_at_4.27.13_PM.png
  6. Volg de stappen om je scanner opnieuw met je iPad te verbinden.

Aanvullende informatie

Als je problemen hebt met het scannen van de barcodes hierboven, print ze dan of verhoog de helderheid van je scherm.