Hoe koppel je je Pax A920Pro, A920 en A80 met Retail POS (X-Series)?

Configuratie

• Retail POS voor Mac of pc
  • Retail POS-app op iPad
  • Pax A920Pro, A920 of A80

Stappen

• Maak de betaalmethode aan in Retail POS

1. Klik op Configureren in Retail POS.

2. Klik op Betaalmethoden.

3. Klik op de knop Betaalmethode toevoegen.

4. Zoek en selecteer je betalingsverwerker. Als je betalingsverwerker niet wordt weergegeven, gebruik dan Retail POS Payments Gateway.

Opmerking: neem contact op met de support als de vereiste betaalmethode of gateway niet beschikbaar is.

5. Klik op Configuratie starten.

6. Voer een naam in voor de betaalmethode (bijvoorbeeld Credit/Debit).

7. Klik op Betaalmethode opslaan.

De terminal voorbereiden om te koppelen

1. Sluit de terminal aan op de voeding en zet deze aan.

2. Sluit de terminal aan op je netwerk met een ethernetkabel of via wifi.

3. Open op het inactieve scherm van de terminal de Payroc-app. Als de app niet op de Pax-terminal staat, download de Payroc-app dan in de Pax Store.

4. Als de terminal verbonden is met een netwerk, dan zou er onderaan het scherm van de Payroc-app "Connected" (Verbonden) moeten staan.

BELANGRIJK: De Payroc-app moet altijd open zijn om geïntegreerde betalingen te verwerken. De app kan op de achtergrond draaien of je kunt deze als het hoofdscherm van de app op de terminal laten staan.

Verbind de terminal met Retail POS

1. Klik op de zojuist aangemaakte betaalmethode om de terminal te bewerken en te koppelen.

2. Scrol omlaag en klik op Terminal koppelen.

3. Voer het serienummer van de terminal in, kies de kassa waaraan je de terminal wilt koppelen en selecteer Kassa koppelen.

4. Zodra je Opslaan selecteert, zie je het serienummer van de terminal en de kassa waaraan hij gekoppeld is.

Aanvullende informatie

• Elke terminal kan maar met één Retail POS-kassa tegelijk worden gekoppeld.
    • Herhaal het bovenstaande proces voor elke terminal die je moet koppelen
    • Meerdere betaalterminals kunnen onder één betaalmethode worden gekoppeld
    • Als er meerdere vestigingen aan de account zijn gekoppeld, selecteer dan op welke Retail POS-vestiging de betaalmethode zichtbaar moet zijn.
    • Hoe verbind je je Pax A920, A80 of A60 met wifi?
  • Maak de betaalmethode aan in Retail POS

1. Tik op de knop Menu en selecteer Dashboard.

2. Tik op de tweede Menu-knop en selecteer Configureren.

3. Tik nogmaals op de tweede Menu-knop en selecteer Betaalmethoden.

4. Klik op de knop Betaalmethode toevoegen.

5. Zoek en selecteer je betalingsverwerker.

Opmerking: neem contact op met de support als de vereiste betaalmethode niet beschikbaar voor je is.

5. Tik op Configuratie starten.

6. Voer een naam in voor de betaalmethode (bijvoorbeeld Credit/Debit).

7. Tik op Betaalmethode opslaan.

De terminal voorbereiden om te koppelen

1. Sluit de terminal aan op de voeding en zet hem aan.

2. Sluit de terminal aan op je netwerk met een ethernetkabel of via wifi.

3. Open op het inactieve scherm van de terminal de Payroc-app. Als de app niet op de Pax-terminal staat, download de Payroc-app dan in de Pax Store.

4. Als de terminal verbonden is met een netwerk, dan zou er onderaan het scherm van de Retail POS-app "Connected" moeten staan.

BELANGRIJK: De Payroc-app moet altijd open zijn om geïntegreerde betalingen te verwerken. De app kan op de achtergrond draaien of je kunt deze als het hoofdscherm van de app op de terminal laten staan.

Verbind de terminal met Retail POS

1. Tik op de zojuist aangemaakte betaalmethode om de terminal te bewerken en te koppelen.

2. Scrol omlaag en tik op Een terminal koppelen.

3. Voer het serienummer van de terminal in, kies de kassa waaraan je de terminal wilt koppelen en selecteer Kassa koppelen.

4. Zodra je Opslaan selecteert, zie je het serienummer van de terminal en de kassa waaraan hij gekoppeld is.

Aanvullende informatie

• Elke terminal kan maar met één Retail POS-kassa tegelijk worden gekoppeld.
    • Herhaal het bovenstaande proces voor elke terminal die je moet koppelen
    • Meerdere betaalterminals kunnen onder één betaalmethode worden gekoppeld
    • Als er meerdere vestigingen aan de account zijn gekoppeld, selecteer dan op welke Retail POS-vestiging de betaalmethode zichtbaar moet zijn.
    • Hoe verbind je je Pax A920, A80 of A60 met wifi?