Hoe koppel ik een bestaand eCom-account (E-Series) aan Retail POS (X-Series)

Als je al een bestaand eCom-account (E-Series) hebt, kun je deze koppelen aan je Retail POS-account (X-Series) vanuit je eCom-beheerder. Als je geen bestaand eCom-account hebt, volg dan de instructies in ons artikel eCom (E-Series) instellen met Retail POS (X-Series).

1. Navigeer vanuit je eCom-beheerdersaccount naar Overige Kanalen > POS (of Overige Kanalen > Lightspeed Retail; ga in dit geval verder met stap 3).

2. Klik op Lightspeed Retail verbinden.

3. Klik op Go! (Verbinden)

4. Kies vervolgens Ja, verbind mijn winkel met Lightspeed Retail.

5. Log in op je Retail POS-account. Je kunt slechts één van je Retail POS-kassa's koppelen aan je eCom-account.

6. Klik op Verbinden.

7. Je wordt dan teruggeleid naar je eCom-account. Klik op Bewerken als er wijzigingen nodig zijn of klik op Instellingen opslaan om te voltooien.

Je eCom-winkel is nu verbonden met je Retail POS-account!