Integreert Retail POS (X-Series) met Homebase?

• Retail POS voor Mac of pc
  • Retail POS op iPad

Antwoord

HB_Breakout_Main_Image-2.pngJa, Retail POS integreert met Homebase!

Deze integratie biedt gebruikers van Retail POS GRATIS personeelsplanning, tijdregistratie, teamcommunicatie en personeelswerving.

Managers en medewerkers kunnen zo minder tijd besteden aan papierwerk en meer tijd aan de groei van hun bedrijf.

Deze integratie wordt ondersteund door Homebase. Om de Homebase-integratie met Retail POS in te stellen en problemen op te lossen, kun je de Homebase-handleidingen hier raadplegen.

Aanvullende informatie

Klik hier voor meer informatie over Homebase en de Retail POS-integratie.